Halit Ergenc i Berguzar Korel pred razvodom

Bračni par Berguzar Korel i Halit Ergenc koji su domaću i širu publiku osvojili ulogama u seriji “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Turski mediji bruje da se nakon 11 godina braka par razvodi. Glasine koje kruže su da je Halit neveran lepoj glumici. Dok su Halit i Berguzar na društvenim mrežama objavljivali zajedničke ...

Halit Ergenc i Berguzar Korel pred razvodom

Bračni par Berguzar Korel i Halit Ergenc koji su domaću i širu publiku osvojili ulogama u seriji “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Turski mediji bruje da se nakon 11 godina braka par razvodi. Glasine koje kruže su da je Halit neveran lepoj glumici.

Dok su Halit i Berguzar na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije na kojima se činilo da uživaju u porodičnoj idili i ljubavi, u stvarnosti, oni su preživljavali pravu dramu.

Poznati par je navodno na korak od razvoda jer se i Berguzar potpuno posvetila deci, posebno od kada se u martu rodio njihov drugi sin.

Izvor blizak glumcima saznaje: "Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zapostavljenim. Rešili su da se raziđu na nekoliko meseci, a posle toga će odlučiti da li će se zauvek rastati".

By: TV Exposed

NOVO-Hayrettin se uklopio u modu !