Ayca Aysin Turan i zaljubljeni pogled o kojem svi pričaju!

Njihova ljubav započela je na snimanju serije Ada Masali, koja je prošlog leta emitovana na televiziji Star TV, u kojoj su igrali glavne uloge. Danas njihova ljubav je vidljiva i na naizgled običnoj fotografiji.

Ayca Aysin Turan i zaljubljeni pogled o kojem svi pričaju!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @aycaaysinturan

Turski glumci Alp Navruz i Ayca Aysin Turan, čije se prijateljstvo vremenom pretvorilo u ljubav, nastavljaju da žive svoju ljubav punom parom nakon završetka serije.

Par, kojeg fanovi veoma vole, povremeno deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Poslednja objava ovog glumačkog para očarala je njihove fanove.

Na crno-beloj fotografiji para Alp Navruz i Ayca Aysin Turan, koji su zajedno prisustvovali zabavi, pogled Ayce usmeren ka njenom voljenom nije ostao neprimećen.

Veliku pažnju njenih pratilaca privukao je pomenuti Instagram post Ayce Aysin Turan, koja je svog dragog pogledala očima punim ljubavi. Sve to je izazvalo veliki broj pozitivnih komentara ali i podsetilo na želju fanova da ih gledaju zajedno u nekom novom projektu.

Alp Navruz, koji je rekao da je dobio nekoliko zanimljivih predloga za nove uloge, takođe je naveo da su dobili ponude da ponovo rade zajedno. Poznati glumac je dodao da pre svega ocenjuju zasebne predloge projekata.

Ayce je u intervjuu koji je dala ranije izjavila da ima veoma dobru energiju sa Navruzom i rekla: „Ako dobijemo projektnu ponudu da igramo zajedno, igraćemo sa zadovoljstvom. Volim da radim sa Alpom.” .

Dakle, ukoliko se poklope kockice, taj isti zaljubljeni pogled bi mogli i da gledamo ponovo u nekoj seriji ili filmu.

NOVO - Melis Sezen o haljinama koje nosi (FOTO)

By: TV Exposed