Još jedna nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Uc Kız Kardes / Tri sestre, snimljena u Ayvaliku, zauzela je svoje mesto među produkcijama Kanala D o kojima se najviše pričalo prošle sezone. Kada je tiho počela usred sezone, niko nije očekivao da će dobiti ovoliku pažnju.

Još jedna nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Posle nekoliko epizoda srušila je najuspešniju seriju utorkom uveče, ATV-ov projekat Destan / Legenda i zatvorila sezonu sa prvim mestom po rejtingu. Gluma je takođe veoma uspešna u priči koja se veoma dopala publici. Uc Kiz Kardes, knjiga za koju Iclal Aydın kaže da je napisala da bi postala TV serija, dobija nagrade kao uspešna produkcija u kojoj igra ulogu sa Rehom Ozcanom u glavnoj ulozi.

Ozgu Kaya, koja je dala život trima sestrama u seriji, zajedno sa Almilom Adom i Melisom Berberoglu, i Berker Guven su istaknuta imena serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Intrige i suze se ne završavaju u drami, koja priča dramatične priče braće i sestara koji su u kasnijim životima odrasli u porodici punoj ljubavi.

Reha Ozcan, koja je dao život Sadiku, ocu devojčica, najpre je preneo radosnu vest da TV serija Uc Kiz Kardes, koja je omiljena publici, dolazi sa epizodama koje će ponovo osvojiti TV ekrane u novoj sezoni. Navodeći da će se posle pauze vratiti kao upečatljivo, glumac je napomenuo da je pročitao tekst koji sumira priču serije u novoj sezoni i skrenuo pažnju komentarom „Počeće sa veoma lepim iznenađenjima“.

Serija, koja ima 16 epizoda, dobija nagrade koje dodeljuju neke institucije i organizacije, što je veoma obradovalo ceo tim i vlasnicu priče Iclal Aydin. Iclal Aydin je podelila svoj ponos što je dobila još jednu nagradu u proteklih nekoliko dana. Na 3. Leading Brand Awards ceremoniji projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre je nagradjen kao najbolja serija godine, a Iclal je na podijumu dobila novo priznanje za ovu tursku seriju.

View this post on Instagram

A post shared by İclal Aydın (@iclalaydin)

NOVO - Vahide Percin kao sudija u seriji koja je dva puta menjala ime

By: TV Exposed