Songul Oden se povredila tokom snimanja serije Oglum / Moj sin

Turska serija Oglum / Moj sin imala je veoma dobar početak, kada je rejting u pitanju. Na setu te serije dogodila se nedavno i mala nezgoda, prenosimo o čemu je reč.

Songul Oden se povredila tokom snimanja serije Oglum / Moj sin

Foto Credits: Internet Haber

Serija Oglum / Moj sin je startovala sa rejtingom iznad četiri u sve tri kategorije. Zaista dobar početak i nadamo se dobra odskočna daska za nastavak projekta i nove epizode. Tokom snimanja kadrova za nove epizode došlo je i do male nezgode. Glumica Songul Oden je doživela neprijatnu, ali ne i opasnu povredu.

Songul Oden je viđena u American Hospital bolnici u Istanbulu. Glumica je objasnila zbog čega je došla u bolnicu. Kako je izjavila ova sjajna turska glumica, tokom snimanja ove nove televizijske serije došlo je do manje nezgode, ona je povredila ruku.

Sada je sve u najboljem redu, povreda je sanirana i ona će moći odmah da nastavi da radi. Ništa ozbiljno se nije dogodilo, sem manje nezgode a posledica gotovo da i nema, zaključila je Songul.

Podsećamo, u sredu je emitovana prva epizoda nove turske serije Oglum. Projekat je ostvario total rejting od 4.23, AB rejting od 4.47 i ABC rejting od 4.34 na samom startu. Serija je zauzela treću poziciju u tom danu po gledanosti, odmah iza veoma popularnih serija Kurulus Osman i Sadakatsiz / Neveran.

NOVO - Hande Ercel o tome kakvu ulogu želi!

 By: Milt-TV Exposed