Još jedan glumac napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Turska serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta će pretrpeti značajne promene u glumačkom kadru. Potvrđen je još jedan odlazak iz serije.

Još jedan glumac napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Foto Credits: Haberler

Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta je televizijska serija koja uspeva da opstane i održi pristojan rejting. U projektu se dešavaju promene u glumačkoj ekipi pa ostaje da vidimo kako će to sve uticati na gledanost serije. Nedavno je potvrđena vest da će dvoje značajnih likova završiti svoju priču u radnji ove turske serije. U narednim epizodama oprostićemo se od Cinara kog glumi Burak Yoruk i od Cagle čiji lik tumači Melisa Dongel.

Pored njih, još jedan glumac će se u narednim epizodama oprostiti od ove serije. U pitanju je Anil Altan koji je glumio Ayaza. Ostaje još da vidimo u kojoj epizodi će se Anil poslednji put pojaviti.

Pored odlazaka, tu su i novi članovi glumačkog kadra. Pre nekoliko dana je potvrđena informacija da će se Erdem Sanli pojaviti u ovoj seriji kao Baris.

Moguće je da dođe do još promena u glumačkoj ekipi, a o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Kakva će serija biti bez Cinara, Cagle i Ayaza, ostaje da vidimo...

NOVO - Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo oborila rekord! Stiže i novi glumac?!

 By: Milt-TV Exposed