Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo oborila rekord! Stiže i novi glumac?!

Turska serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je projekat koji privlači najviše pažnje u poslednje vreme. Uz seriju Baba / Otac, bez dileme je najiščekivanija turska serija u televizijskoj sezoni koja je pred nama.

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo oborila rekord! Stiže i novi glumac?!

Foto Credits: DiziCentral

Glavnu ulogu u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će tumačiti Cagatay Ulusoy. On će glumiti modnog dizajnera čiji je otac ozbiljno i teško bolestan. Ulusoyeva partnerka na sceni će biti Alina Boz.

Režiser serije Cem Karci je bio zaražen koronavirusom, ali je to sada iza njega. Karci se vratio poslu i sve vezano za ovaj projekat je dodatno ubrzano. Video najava serije koja je objavljena i u kojoj je prikazan samo glavni lik kog će glumiti Cagatay je oborila rekord po broju pregleda. Dakle, interesovanje za ovu novu tursku seriju je na veoma visokom nivou.

Trenutno je u toku izbor ostatka glumačke ekipe serije Suslu Korkuluk. Jedno od pitanja koje se najčešće postavlja je to ko će glumiti oca glavnog lika, koji će očigledno imati značajan udeo u radnji ove serije. Takođe, pregovara se i sa nekoliko glumaca za ulogu Dmitryija, koji će biti glavni antagonista u radnji ove nove TV serije.

Fatih Artman je takođe u pregovorima za jednu od uloga u ovoj turskoj seriji, a sve se više piše i priča da je konačan dogovor između njega i produkcije već postignut. Artman je na sebe skrenuo pažnju ulogom u seriji Menajerimi Ara, gde je po opštem mišljenju bio zaista sjajan. Ostaje da vidimo koji lik će on tumačiti u ovom novom projektu.

View this post on Instagram

A post shared by Fatih Artman (@fatihartman)

Koga bi vi voleli da gledate u seriji Ukrašeno strašilo? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Oguzhan Koc, bivši momak Demet Ozdemir doživeo nezgodu!

 By: Milt-TV Exposed