Serija Kalp Yarasi kao uspomena na razrušene predele

Turska serija Kalp Yarasi koja se emitovala na ekranu ATV TV-a i duboko potresla publiku svojom snažnom ljubavnom pričom, počela je da se emituje i u Španiji.

Serija Kalp Yarasi kao uspomena na razrušene predele

Foto Credits: IMDB

Serija Kalp Yarasi, koja je na ekranu ostala jednu sezonu, počela je 28. juna 2021. i oprostila se od publike 21. februara 2022.

U glavnim ulogama ove turske serije učestvovali su Yagmur Tanrisevsin i Gokhan Alkan, a serija je ostala na ekranu kao ukupno 32 epizode. Serija Kalp Yarasi bila je jedan od projekata koji je duboko uticao na publiku u Turskoj.

Međutim, 6. februara 2023. preklopila su se dva velika zemljotresa sa centrom u Kahramanmarašu, a Antakija, gde je serija snimana, bila je jako pogođena ovim zemljotresima, što je projekat Kalp Yarasi dovelo do još emotivnije tačke.

Uspeh u Španiji

Mnoga mesta na kojima je serija snimana su srušena, sada su ostale samo nezaboravne scene u seriji.

Trenuci ljubavi iz priče Ferita i Ayse u Antakiji sada su prekriveni tugom. Međutim, čudan je obrt sudbine da serija Kalp Yarasi privlači veliku pažnju publike u Španiji. Ova turska serija je počela da se emituje na španskom kanalu Nova TV. Serija je privukla pažnju publike od prve epizode ​​i zapela za srce kao u Turskoj.

Jedan od poslednjih projekata koji je otkrio lepotu regiona Antakije pre zemljotresa bio je Kalp Yarasi, a to seriju prenosi na još značajniju tačku.

View this post on Instagram

A post shared by Kalp Yarası (@kalpyarasi)

NOVO - Melisa Dongel uputila izvinjenje zbog lajka o Afri Saracoglu

By: TV Exposed