Melisa Dongel uputila izvinjenje zbog lajka o Afri Saracoglu

Turski mediji s vremena na vreme znaju da preteraju. Čini se da je ovaj put sve ponovo otišlo predaleko. Pa o čemu se radi?

Melisa Dongel uputila izvinjenje zbog lajka o Afri Saracoglu

Foto Credits: RiriNano

Ovaj put u centru pažnje su bile dve mlade glumice, Melisa Dongel i Afra Saracoglu. Kada pročitate o čemu je reč pomislićete da to i nije ništa strašno, ali turskoj štampi je i te kako bilo važno, pa su gotovo svi mediji preneli ovu vest sa oznakama šokantno.

Šta se to desilo pa je Melisa Dongel dospela u centar pažnje po ne baš preterano zanimljivim stvarima.

Verovali ili ne, u pitanju je bio lajk. Jedan jedini lajk objave je izazvao toliku pažnju da je Dongel morala da se izvinjava?!

Slučajni „klik“

Melisa je lajkovala jednu fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je Afra Saracoglu nazvana – ružnom. To nije prošlo nezapaženo pa su gotovo svi preneli ovu vest sa bombastičnim nazivima.

Na kraju, Melisa Dongel je uputila izvinjenje zbog svega što se desilo. Odnosno, rekla je da se izvinjava svima zbog lajka koji je kako kaže slučajno stavila.

Mlada glumica tvrdi da je slučajno lajkovala tu objavu tako što je „kliknula“ na pogrešno mesto. Da li je to zaista bio slučaj, zna samo Melisa, ali način na koji je preneta ova vest je zaista... čudan.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Počelo snimanje trilera Oyun Bitti / Kraj igre

By: TV Exposed