Zvanično potvrđena druga sezona serije Midnight at the Pera Palace

Turska serija Midnight at the Pera Palace je privukla dosta pažnje kada je emitovana proletos. Radnja serije je bila zaista drugačija i dopala se širokim masama.

Zvanično potvrđena druga sezona serije Midnight at the Pera Palace

Foto Credits: IMDB

Midnight at the Pera Palace je projekat koji se izdvojio medju turskim serijama koje su emitovane na Netflixu. Zanimljiva radnja i odličan glumački kadar učinili su ovu seriju zaista popularnom. Od ranije je bilo najavljeno da će projekat dobiti i novu, drugu sezonu. Te informacije su sada zvanično potvrđene.

Na zvaničnom nalogu turske serije Midnight at the Pera Palace na društvenim mrežama je objavljeno da će biti snimljena i emitovana druga sezona projekta. Snimanje kadrova na nastavku ove popularne serije će biti održano tokom leta naredne godine. Ostaje da vidimo ko će se sve iz prvog dela serije pojaviti i u nastavku.

Glavnu ulogu u seriji, odnosno u prvoj sezoni je na sjajan način iznela Hazal Kaya, za koju je izvesno da će se pojaviti u nastavku. Njen partner na sceni bio je Selahattin Pasali. Uz njih u projektu su glumili Ahmet Kursat Ocalan, Tansu Bicer, Yasemin Szawlowski, Melih Salgir, Engin Hepileri, Yasemin Sannino, Hakan Dinckol ali i engleski glumac James Chalmers. 

Ceo projekat su kreirali Sam Anzel, Emre Sahin i Kelly McPherson. Serija je u prvoj sezoni radjena u produkciji kompanije Karga Seven Pictures, a premijera prvog dela je bila 3. marta 2022. godine. Emitovano je osam epizoda ove istorijsko-dramske serije koja sadrži i mnoge elemente misterije.

NOVO - Ali Oner u seriji O Kiz / Ta devojka

By: TV Exposed