Ali Oner u seriji O Kiz / Ta devojka

Ali Oner je jedan od mladih turskih glumaca koji traži svoje mesto u ovom biznisu. Sada je potpisao ugovor za rad u novoj TV seriji.

Ali Oner u seriji O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: Internet Haber

Turski glumac Ali Oner ima veliki talenat ali i ne mnogo iskustva. Zbog toga ide korak po korak i skuplja iskustvo i unapredjuje svoje znanje i umeće u novim TV serijama. Do sada je glumio u dva projekta. U seriji Teskilat / Organizacija je tumačio lik po imenu Baris Dayi, a pojavio se u 35 epizoda ovog projekta.

Letos smo ga gledali i u jednoj romantičnoj komediji. U seriji turskog nacionalnog kanala TRT1 pod nazivom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu je glumio lik po imenu Mete. Ova serija nažalost nije imala neki zapažen rejting pa je čak i nacionalni kanal doneo odluku o ranom finalu. U pitanju je odluka koja se nije dopala fanovima ali na nju nisu mogli da utiču. Nakon dve, Ali Oner će se pojaviti i u trećoj TV seriji. Reč je o seriji O Kiz / Ta devojka. Njegov lik u seriji se zove Doruk, a ostaje da vidimo koliko će biti značajan za nastavak radnje u istoj, kao i to koliko dugo će se zadržati u ovom projektu.

Podsećamo, u seriji O Kiz zaista briljira Erkan Petekkaya u liku Kadira. Pored njega uloge u seriji tumače Sezin Akbasogullari kao Sitare, Cengiz Orhonul kao Ozan, Dilin Doger kao Zeynep, Orha Kilic kao Fevzi, Asiye Dincsoy kao Turkan. Tu su još i Melih Selcuk, Munire Apaydin, Ece Efe, Zeynep Sonmez, Ozlem Baskaya, Ilgin Cakir i drugi.

Premijera ove TV serije je bila 21. septembra a serija se emituje na kanalu D. Za produkciju projekta je zadužena kompanija Content House.

NOVO - Asli Enver i serija Benim Adim Farah kao rešenje za Fox TV?!

By: TV Exposed