Onur Seyit Yaran ima jasne planove za nastavak karijere

Onur Seyit Yaran, koji je za kratko vreme osvojio ljubav miliona sa likom Doruka u TV seriji Kardeslerim / Moja braća , jedan je od najpopularnijih turskih glumaca u inostranstvu poslednjih godina.

Onur Seyit Yaran ima jasne planove za nastavak karijere

Foto Credits: DiziCentral

Prema podacima istraživačkih agencija na društvenim mrežama, Onur Seyit Yaran, koji je jedan od najpopularnijih mladih turskih glumaca u poslednje 2 godine, zauzeo je prvo mesto sa likovom Doruka u istraživanju „najpopularnijeg TV serijala” mesecima. Gledajući interakcije na društvenim mrežama, možemo shvatiti da interesovanje za mladog glumca nije ograničeno samo na Tursku, već i da je u inostranstvu sve veća poplava ljubavi ka njemu.

Onur Seyit Yaran, koji se potrudio da profesionalno vodi svoju karijeru, objasnio je da je obožavatelj španske kinematografije i da je veoma impresioniran stilom naracije španskih filmova. Onur, koji ima za cilj da učestvuje u projektima u Španiji i za to uzima lekcije španskog jezika, odlučno napreduje u ovoj tvrdnji.

Mladi glumac je rekao da bi voleo da učestvuje u projektu koji će preokrenuti njegove fanove u bliskoj budućnosti. Objašnjavajući da bi prihvatio ulogu čak i ako treba da se fizički promeni, glumac je rekao:

„Pitali su me o ovome ranije. Ovo bi za mene bilo sasvim drugačije iskustvo, test, pravi test. Volim da radim nešto van vidokruga i iznenadim ljude. Ovo bi bio drugačiji test za mene. U stvari, ovo može biti jedna od stvari koje želim u bliskoj budućnosti, da uradim nešto suprotno.”.

NOVO - Tuba Buyukstun u ružičastoj varijanti privukla pažnju u Parizu (FOTO)

By: TV Exposed