Tuba Buyukstun u ružičastoj varijanti privukla pažnju u Parizu (FOTO)

Prelepa turska glumica Tuba Buyukustun prisustvovala je Pariskoj nedelji mode na poziv svetskog modnog giganta Valentina.

Tuba Buyukstun u ružičastoj varijanti privukla pažnju u Parizu (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je prisustvovala događaju u ružičastom, gde je koncept bio ružičasta sloboda, izborom odeće dobila je pune ocene svojih fanova. Tuba Buyukustun je podelila svoje objave iz Pariza na svom Instagram nalogu, uz opis: „Pariz sa @maisonvalentino. Hajde da dobijemo malo ružičaste vibracije iz očiju @vogueturkiie.. moć žena.. mir.. Oni nam govore kako moramo da živimo, živimo kako želimo da živimo...”.

Popularna turska glumica Tuba Buyukustun, koja se na ulicama Pariza pojavila u ružičastom, često je pozirala za objektive. Na društvenim mrežama pojavili su se hvaljeni komentari o kombinaciji glumice koja je svoje poze podelila na Instagramu. Ispod fotografija Buyukustun komentarisale su hiljade njenih pratilaca, poput „Kako si lepa“, „Savršeno“ i „Divno“.

Glumica, koja je u poslednje vreme na dnevnom redu serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo koja se emituje na Netflixu, jedno je od poznatih imena koja se ne oglašavaju mnogo kada nemaju projekat. Glumičina serija Zeytin Agaci, koja je snimljena u Ayvaliku prošlog leta, napravila je ogroman uticaj čim je emitovana na Netflixu 28. jula. Glumica, koja je dala život liku Ade u seriji od 8 epizoda, našla je dobar sklad i sa svojim kolegom, pevačem Muratom Bozom.

Vest da će biti snimljena i druga sezona serije Maslinovo drvo je veoma obradovala obožavaoce Tube Buyukustun.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o erotskim scenama iz serije Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed