Teška situacija za seriju Gulcemal

Dok je priča u seriji Gulcemel, koja se sastaje sa publikom četvrtkom uveče na televiziji Fox, veoma cenjena, duo Murat Unalmis i Melis Sezen takođe pokazuje dobro partnerstvo.

Teška situacija za seriju Gulcemal

Foto Credits: Haber Global

Treba napomenuti da je serija privukla pažnju u inostranstvu i da je među omiljenima stranim ljubiteljima TV serija na društvenim mrežama.

Najveći problem za seriju Gulcemal je rejting. Objavljena je 6. epizoda serije i publika ima mnogo komentara koji izražavaju da je tok priče veoma dobar. Uprkos ovoj situaciji, mnogi gledaoci su negativno raspoloženi jer strahuju da će se serija Gulcemal završiti u junu.

Niz fanova je prokomentarisao novu epizodu:

„Bila je to sjajna epizoda iznad gledanosti, plakala sam i smejala se u isto vreme. I tužna sam i srećna, glumci ove serije igraju veoma impresivno. Želela bih da se mnogo zahvalim Muratu i divnoj glumici Aydi.”.

Mnogo je gledalaca koji su uz seriju Gulcemal da žele nastavak projekta. Nejasno je da li će serija imati drugu sezonu, ali ocena 6. epizode ​​ne daje pozitivnu sliku. Fox TV, posebno, nerado nastavlja projekte koji ne mogu da pređu gledanost od 3. Serija Gulcemal je takođe na granici u kategorijama AB i ABC1. Ali u AB grupi stvari su mnogo gore.

Naredne 2-3 epizode su ključne

Veoma niske ocene su dovoljne da uznemire zvaničnike kanala. Nastavak podrške Fox TV-a seriji Gulcemal biće odlučen u skladu sa situacijom koja će se desiti u naredne 2-3 epizode. Međutim, čini se da je do sada dobijenim ocenama teško obezbediti opstanak projekta.

Šesta epizoda ove turske serije emitovana je 11. maja uveče i zauzela je 10. mesto u total kategoriji rejtinga, a završila je 11. u AB grupi i 7. u ABC1. Videćemo da li ovi rezultati mogu održati seriju u životu.

Prve slike iz 7. nove epizode ​​serije Gulcemal, koja će biti emitovana u četvrtak, 18. maja, možete pronaći u nastavku.

NOVO - U čemu je tajna serija Yali Capkini?!

By: TV Exposed