Yildiray Sahinler napustio seriju Kurulus Osman

Stigle su nam nove vesti vezane za popularnu istorijsku seriju Kurulus Osman. Vesti se odnose na promene u glumačkom kadru.

Yildiray Sahinler napustio seriju Kurulus Osman

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kurulus Osman i u novoj sezoni nastavlja da osvaja srca gledalaca. Projekat je među najgledanijima medju svim turskim serijama već dug vremenski period.

Kurulus Osman je i u 2021. godini bio serija čija je epizoda zabeležila najviši rejting što svakako može da raduje Mehmeta Bozdaga i sve zaposlene u njegovoj kompaniji Bozdag Film, koji rade na ovom projektu.

Potvrđene su vesti i o promenama u glumačkom kadru, odnosno jednom odlasku iz ove popularne serije.

Od serije Kurulus Osman se oprostio Yildiray Sahinler. On je završio rad na ovom projektu i priča njegovog lika u seriji se završava. Podsećamo, on je u radnji ove istorijske serije tumačio lik Tekfura Rogatusa.

Bio je to dvadeset i treći projekat u karijeri ovog iskusnog turskog glumca. Pre ove serije, pojavio se u projektima Akinci, Ferhat ile Sirin, Icerde, Hayat Yolunda, Ulan Istanbul i drugim. Imao je ulogu i u veoma popularnom turskom filmu Yedinci Kogustaki Mucize / Čudo u ćeliji br. 7. U njemu je glumio Hafiza.

NOVO - Cansu Tosun u popularnoj nemačkoj seriji Die Toten vom Bodensee

By: Milt-TV Exposed