Dilan Cicek Deniz ponovo promenila boju kose zbog nove uloge!

Poznata turska glumica Dilan Cicek Deniz ponovo će biti na TV ekranima u bliskoj budućnosti. Glumica, koja je nedavno učestvovala u snimanju najnovijeg filma pod nazivom Gidenler, vratila se na set televizijske serije, 10 meseci nakon serije Alev Alev, u kojoj je učestvovala prošle sezone.

Dilan Cicek Deniz ponovo promenila boju kose zbog nove uloge!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @dilandeniz

Dilan Cicek Deniz, glavna glumica nove serije Fox TV-a, Kiraci / Stanar, koja će biti emitovana u novoj sezoni, pojaviće se pred svojim fanovima sa pričom koja se dešava u stanu i gde će se odigrati tragični događaji. Glumica, kojoj će partner u ovoj seriji biti Serkay Tutuncu, takođe je promenila frizuru zbog nove uloge.

Dilan, koja je ofarbala kosu u svetlo plavu za projekat Gidenler i zauzela svoje mesto u ovom projektu sa drugačijim stilom, ponovo je promenila boju kose. Razlog za ovu promenu u kosi glumice bila je i uloga. Cicek Deniz je predstavila svoju novu kosu svojim pratiocima uz deljenje fotografije na društvenim mrežama.

Lepa glumica, koja je ofarbala kosu i napravila drugačiji stil za svoj imidž u TV seriji pod nazivom Stanar, tako se pripremila za novu ulogu. Njeni obožavaoci će shvatiti da je svaka promena frizure sada signal za novi projekat glumice.

Dilen Cicek Deniz je u opisu objave napisala: „Svaki dan je nova ja. Promenila sam izgled za novi projekat“, rekla je ona. Objašnjavajući da je morala ponovo da unese promene kada se navikne na plavu kosu, glumica je rekla da je dobila i mnogo poruka od svojih obožavalaca.

NOVO - Kerem Arslanoglu - velika prilika u seriji Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed