Hazal Subasi o seriji Sicak Kafa / Usijana glava

Serija Sicak Kafa / Usijana glava objavljena na Netflixu počela je da privlači veliku pažnju svojom različitom pričom i izvanrednom glumačkom postavom.

Hazal Subasi o seriji Sicak Kafa / Usijana glava

Foto Credits: Internet Haber

U glavnim ulogama serije su Osman Sonant, Hazal Subasi, Sevket Coruh, Gonca Vuslateri i Haluk Bilginer, a projekat uključuje distopijsku priču i moćnu avanturu. Hazal Subasi, koja je bila veoma uzbuđena zbog serije Sicak Kafa, oživela je lik Sule i bila je veoma zadovoljna njenim radom. Za Hazal, koja je takođe na ekranu sa serijom Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja će se sada emitovati na ekranu TRT1 sredom uveče, projekat serije Sicak Kafa / Usijana glava bio je sasvim drugačiji posao.

U intervjuu magazinu MAG, glumica je rekla da joj je drago da igra lik koji je odlučan i koji će učiniti sve za ono u šta veruje. Hazal Subasi je objasnila da je mnogo naučila od lika Sule, koju opisuje kao nekog ko može da vodi bilo kakvu vrstu rata za ono u šta veruje: „Sule je hrabra, odlučna devojka koja će učiniti sve za ono u šta veruje, koja može da vodi bilo koju bitku. Mnogo sam naučio od nje. Za mene je bilo drugačije i jedinstveno iskustvo biti u distopijskom svetu, igrati lik u potpuno drugom svetu. Ja kažem dobro. Sicak Kafa je delo u koje je uložen veliki trud, promišljen do najsitnijih detalja i osmišljen. Bio je to posao u koji smo svi kao tim verovali. Nadam se da će se svideti i ceniti.”.

Objašnjavajući da je ponosna na sebe što je bila uključena u različite projekte kao što je Sicak Kafa, Hazal Subası je takođe rekla da je uspeh za nju sreća i ponos.

NOVO - Popularnost Irem Sak je u ozbiljnom porastu

By: TV Exposed