Popularnost Irem Sak je u ozbiljnom porastu

Turska glumica Irem Sak postigla je veliki uspeh sa likovima koje je tumačila u TV serijama.

Popularnost Irem Sak je u ozbiljnom porastu

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je postala popularna 2012. godine sa likom Tulay u TV seriji Yalan Dunya, od 2010. godine učestvuje u mnogim projektima, kako u filmovima, tako i u TV serijama i gledamo je u različitim ulogama. Nedavno je glumica, koja je povećala svoju popularnost TV serijama Bir Aile Hikayesi, Alev Alev, Cukur, učestvovala u hvaljenoj seriji digitalne platforme Netflix, Kus Ucusu / Let ptica sa likom Muge. U vreme kada Birce Akalay i Miray Daner povećavaju svoju popularnost u inostranstvu ovom serijom, Irem Sak oseća sličan efekat.

Poznata glumica uspela je da privuče pažnju Francuza. Netflixova serija Kus Ucusu / Let ptica koju potpisuje kompanija Ay Yapim bila je veoma cenjena širom sveta. Poznati francuski časopis Madamme Figaro predstavio je uspešnu glumicu u svom decembarskom broju. Tim časopisa Madamme Figaro, koji je došao u Istanbul na intervju, pitao je šta ih zanima o filmskoj industriji TV serija u Turskoj, liku Muge Turkmen u popularnoj seriji Kus Ucusu i drugim projektima Irem Sak.

Odgovarajući iskreno na pitanja, Irem Sak je rekla da će nakon druge sezone serije Kus Ucusu, koja se nastavlja ovih dana, nastaviti snimanje treće sezone bez usporavanja. Vest koja svakako raduje sve fanove ovog projekta, ali i ove sjajne glumice.

View this post on Instagram

A post shared by irem (@iremsak)

NOVO - Rabia Soyturk u novoj TV seriji Mektup / Pismo

By: TV Exposed