Firat Celik o njegovoj novoj seriji Sakli / Sakriven

Turski glumac Firat Celik primećen je juče u jednom od kafića u Cihangir području. Firat je u lokalu čitao scenario za novu seriju Sakli / Sakriven.

Firat Celik o njegovoj novoj seriji Sakli / Sakriven

Foto Credits: Instagram

Prema njegovim rečima veoma je uzbuđen zbog predstojećeg rada. Serija Sakli će biti emitovana u julu mesecu na digitalnoj platformi Blu TV. Reč je o adaptaciji američkog projekta koji je osvojio Golden Globe nagradu. Uradili su sjajan posao i imaju sjajnu grupu profesionalanaca, smatra glumac.

Jedan od prisutnih novinara upitao je Firata da li će nastaviti da objavljuje snimke gde pleše, a koji su ga učinili popularnim tokom pandemije. Uz to zanimalo ga je i da li će možda glumac plesati u novoj seriji. Firat se nasmejao i rekao da je plesanje ostalo u Francuskoj, da je u pitanju prošlo vreme. Tako se zabavljao sa rođakom, a sada je vreme za ozbiljan rad, smatra Firat Celik.

Glumac je najavio da će ostati u Turskoj dokle god snima sjajne projekte. Situacija u Francuskoj je i dalje komplikovana kada je reč o restoranskom poslu, ali se i dalje time bavi.

 NOVO - Ilker Aksum o nesreći koju je doživeo i novoj seriji!

By: Milt-TV Exposed