Beren Gokyildiz – I ja sam dete!

Beren Gokyildiz, koja je rođena u Istanbulu 2009. godine, zakoračila je na scenu kao dete sa TV serijom Kocamin Ailesi 2014. godine.

Beren Gokyildiz – I ja sam dete!

Foto Credits: DiziCentral

Beren Gokyildiz, koja je privukla veliku pažnju likom Melek u popularnom projektu Anne / Majka, nakon serije Ask Laftan Anlamaz, osvojila je srca miliona veoma efektnim TV serijama.

Poznata je i kao Ayse u projektu Bizim Hikaye i Oyku u seriji Kizim. Gokyildiz, koja se poslednji put pojavila u TV seriji Cocukluk / Detinjstvo 2020. godine, a nakon toga se nije pojavila u novom projektu, bio je gost 2. Saifa programa emitovanog na tv8.

Beren Gokyildiz je privukla pažnju izjavama koje je dala u emisiji, a posebno je skrenula pažnju na to da je još uvek dete.

Zrele izjave

Navodeći da to što je poznata ne menja činjenicu da je dete, Beren Gokyildiz je privukla pažnju sledećim izrazima koji pokazuju zrelost:

Uvek kažem, ne volim da me nazivaju 'ova slavna ličnost'. I ja sam normalno dete. Ne sviđa mi se da se tako pokušava. Zato što sam i ja dete.”.

Gokyildiz, koja je objasnila da su joj drugovi u školi uvek prilazili kao poznatoj ličnosti, takođe je rekla da joj je ova situacija neprijatna.

Beren, koja ne zaboravlja da je dete i razvija svoje odnose uzimajući u obzir to, takođe pokazuje da sazreva ovim rečima.

NOVO - Šta će biti sa Omerom i Kivilcim u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

By: TV Exposed