Hazal Filiz Kucukkoze o odlukama u vezi serija

Hazal Filiz Kucukkose, koja je igrala glavnu ulogu u najnovijoj seriji Zemheri, imala je lošu sreću da je serija za kratko vreme prekinuta. Poznata glumica rekla je da situacija sa koronom postaje već normalno stanje. Odgovarajući na pitanje o projektima za novu sezonu, Kucukkose je rekla: „Trenutno je haos šta treba gledati, a šta ne ...

Hazal Filiz Kucukkoze o odlukama u vezi serija

Hazal Filiz Kucukkose, koja je igrala glavnu ulogu u najnovijoj seriji Zemheri, imala je lošu sreću da je serija za kratko vreme prekinuta. Poznata glumica rekla je da situacija sa koronom postaje već normalno stanje.

Odgovarajući na pitanje o projektima za novu sezonu, Kucukkose je rekla: „Trenutno je haos šta treba gledati, a šta ne treba gledati u sektorskom smislu. Tako da moramo sačekati neko vreme i videti. Neophodno je videti kako će se situacija odvijati i koliko daleko će dosegnuti. Zastaćemo za trenutak ”.

Naglašavajući da se problemi sa koronavirusom javljaju i na setovima, glumica je izjavila da ne želi da ugrozi ničije zdravlje. Tako je usledilo pitanje koliko dugo će glumica, koja je reklada neće biti uključena u novu seriju, čekati. Hazal Filiz Kucukkose, koja je odlučila da sačeka zbog koronavirusa, izjavila je da trenutno više preferira mirniji i kontrolisaniji život.

By: TV Exposed

NOVO-Elcin Sangu i Ozan Dolunay postali serijski “super” par