Ulvi Kahyaoglu je na dobrom putu u karijeri

Mnogi ljubitelji TV serija pamte Ulvija Kahyaoglua iz dramske serije Benim Adim Melek / Zovem se Melek, koja je trajala 2 sezone.

Ulvi Kahyaoglu je na dobrom putu u karijeri

Foto Credits: IMDB

Mladi glumac, koji je rođen u Izmiru 1995. godine, na snimanjima je od 2018. godine.

Ulvi Kayhaoglu, koji se pojavio pred publikom u 66 epizoda između 2019. i 2021. godine u projektu serije Benim Adim Melek / Zovem se Melek, ostavio je značajan trag u liku Kerema kojeg je tumačio.

Uz Rabiju Soyturk i Mustafu Merta Koca, Ulvi Kahyaoglu je bio među najvažnijim mladim imenima serije.

Glumac, koji je u narednom periodu privukao veću pažnju producenta, uspešno je učestvovao i u projektima TV serija pod nazivom Elbet Bir Gun i Tozluyaka.

Efe u seriji Yargi

Sada, glumac, koji igra lik Efea u TV seriji Yargi / Presuda, ide korak po korak ka tome da postane jedno od najuticajnijih imena u 3. sezoni serije.

Potrebno je istaći da je serija Yargi prilika da se mladi glumac pokaže mnogo široj publici, nakon što je ostvario veoma uspešne radove u otkrivanju svojih talenata.

Lik tužioca Efe je takođe dodao sjajnu boju priči serije. Možemo pronaći mnoge njegove postove na društvenim mrežama u kojima se navodi da je Ulvi Kahyaoglu bio pravi izbor za publiku da prikaže tako kritičan lik.

NOVO - Uspeh serije Kirli Sepeti | Prljavi veš postaje sve zapaženiji

By: TV Exposed