Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar već privlači mnogo pažnje!

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, koja je spremna za prikazivanje na Fox TV-u, broji dane za susret sa publikom.

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar već privlači mnogo pažnje!

Foto Credits: Internet Haber

Promocija serije stvorila je veliku agendu u zemlji. Tim serije je uvodom povećao očekivanje publike i otežao sebi posao. Prva promocija nove TV serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, u kojoj glume Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu, konačno je podeljena prošle nedelje. Predstavljanje ove serije zvanično je stvorilo dnevni red na društvenim mrežama i u medijima u zemlji. Prezentacija koja je snimljena u muzičkom stilu i na kojoj se očigledno radilo, izazvala je veliku radoznalost kod svih.

Svi koji su gledali promociju ove TV serije bili su fascinirani i izrazili su svoju reakciju komentarima na društvenim mrežama. Dok su gledaoci izrazili da su veoma impresionirani promocijom i da su je gledali više puta, naveli su i da je ova promocija povećala očekivanja fanova od same serije.

Sada je posao tima serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar postao još teži. Teži zbog toga što moraju da izađu pred publiku sa sjajnim nastupom i da uspeh koji su postigli kroz promociju učine održivim.

Radnja serije Savršeni stanar, fokusiraće se na misteriozne događaje u stanu u koji se upravo preselio glavni ženski lik, koji tumači Dilan Cicek Deniz, i zaključaće publiku na ekranu odeljcima kao što su slagalice.

NOVO - Počelo snimanje druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: TV Exposed