Počelo snimanje druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Počelo je snimanje druge sezone serije kanala TRT 1 Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je na ekranima počela da se pojavljuje prošle sezone.

Počelo snimanje druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: IMDB

Ozan Akbaba, glavni glumac serije, najavio je početak snimanja nove sezone serije Kasaba Doktoru, adaptiranog po južnokorejskoj seriji Dr.Romantic, na svom nalogu na društvenim mrežama.

Nove epizode ​​serije, čija se druga sezona iščekuje, uskoro će se sastati sa publikom na ekranima TRT1. Ozan Akbaba, koji je na svom Instagram nalogu objavio fotografije sa seta sa sa kolegama, doneo je radosnu vest da će druga sezona serije uskoro biti na ekranima.

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktas, Hazal Subasi i Vildan Atasever dele glavne uloge u projektu Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koji je počeo da se emituje sredinom prošle sezone. Publiku u novoj sezoni serije očekuje niz promena.

Cagla Kızilirmak piše scenario za seriju, čiju su prvu sezonu napisali Ilker Erdogan i Ilker Arslan. U novoj sezoni serije postoje dva odlaska. Edanur Gulbudak i Ozgur Cem Tugluk su imena koja su se oprostila od serije.

Serija Kasaba Doktoru u režiji Arde Sariguna ima priču u kojoj se ističe lekar idealista koji se posvetio spasavanju ljudskih života u senci niza tragičnih događaja iz prošlosti. Iako je interesovanje za do sada emitovanih 13 epizoda bilo manje od očekivanog, ipak je to bila serija koja je pogodila široku publiku.

Ostaje da vidimo kakva će situacija biti u drugoj sezoni.

View this post on Instagram

A post shared by Ozan Akbaba (@ozanakbaba)

NOVO - Počelo snimanje nove turske TV serije Zengin Kiz / Bogata devojka

By: TV Exposed