Počelo snimanje nove turske TV serije Zengin Kiz / Bogata devojka

Svet turskih TV serija dobija novi par. U glavnoj ulozi TV serije Zengin Kiz / Bogata devojka okupljaju se Alina Boz, koja je uspeh pokazala u serijama u kojima je do sada glumila, i Tarik Emir Tekin, koji je napravio veliki uspeh sa svojom prvom serijom Sadakatsiz.

Počelo snimanje nove turske TV serije Zengin Kiz / Bogata devojka

Foto Credits: Internet Haber

Alina Boz i Tarik Emir Tekin, oboje upečatljiva imena prošlog perioda, konačno su počeli da snimaju svoju novu TV seriju Zengin Kiz / Bogata devojka. Ova nova turska TV serija je važna u smislu dovođenja Aline Boz, koja je napravila pauzu od ekrana nakon što je postigla veliki uspeh sa Maraslijem, ponovo na set. Očekuje se da će serija dočekati publiku u septembru.

Ime serije, na kojoj radi kompanija Med Production za Fox TV, objavljen je kao Zengin Kiz. Pojavile su i informacija da je ime serije promenjeno u Kupa Kizi / Kraljica srca.

Međutim, na ploči na fotografiji sa seta, naziv serije se ponovo pominje kao Zengin Kiz. Zbog toga se čini da ime serije još nije odlučeno. Nazan Kesal će pratiti Alinu Boz i Tarika Emira Tekina u TV seriji Bogata devojka. Alina Boz će igrati bebisiterku u seriji, u kojoj su i Tulin Ece Yazkan i Kadir Cermik.

Navodi se da će Alina Boz pred publiku izaći sa likom veoma drugačijim od uloga koje je do sada igrala u seriji Zengin Kiz. Ovo putovanje lika Zeynep, koji će se odvijati u priči od siromaštva do bogatstva, priča jednu od najzanimljivijih priča današnjeg sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Poznata glumačka ekipa nove turske serije Aldatmak / Obmana

By: TV Exposed