Poznata glumačka ekipa nove turske serije Aldatmak / Obmana

Počelo je snimanje TV serije Aldatmak / Obmana, koja će biti jedna od najambicioznijih serija nove sezone, u produkciji TIMS&B Productions i produkciji Timura Savcija i Buraka Sagiasara.

Poznata glumačka ekipa nove turske serije Aldatmak / Obmana

Foto Credits: Haberler

Nakon Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, koju je producirala TIMS & B Productions i koja se proslavila među televizijskim serija sa četiri sezone na ATV ekranu, tri važna imena serije vraćaju se na ekrane serijom Aldatmak / Obmana.

Murat Saracoglu je u rediteljskoj fotelji serije Aldatmak, koja će svojom upečatljivom pričom, maestralnim scenarijem, bogatom glumačkom i produkcijom ostaviti traga u sezoni, dok Yildiz Tunc piše scenario. Sjajna Vahide Percin je u glavnoj ulozi ove nove TV serije.

Ova tri imena imala su veliki uspeh u seriji Bir Zamanlar Cukurova. Vahide Percin je imala sjajnu glumačku predstavu sa likom Hunkar, ali se od serije oprostila sredinom treće sezone.

Važna imena okupila su se u glumačkoj ekipi Obmana, koja će svojom snažnom pričom publiku zaključati uz ekrane u novoj sezoni. Evo cele glumačke ekipe serije:

Vahide Percin, Ercan Kesal, Mustafa Ugurlu, Cem Bender, Yusuf Cim, Caner Sahin, Feyza Sevil Gungor, Asena Girisken, Cem Surgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Soyler. Tu su još Merve Altinkaya, Kerem Musligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabasi, Burak Acar, Arda Atak, Canan Urekil, Batuhan Sel, Ayse Gencer, Ege Semih Erken, Eda Ozel.

Aldatmak će uskoro dočekati publiku na ATV TV ekranu.

NOVO - Novi glumci u seriji Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed