Kivanc Tatlitug u potrazi za novom jahtom

Prema pisanju turskog Sabaha, glumac Kivanc Tatlitug nedavno je prodao svoju staru jahtu za 3 miliona i 230 hiljada turskih lira. Kivanc je transakciju obavio u vreme kada je iznos evra u odnosu na lire bio visok, i ostvario dobru zaradu. Sada je otpočeo potragu za novom, prostranijom jahtom. Ono što je glumcu najpotrebnije je ...

Kivanc Tatlitug u potrazi za novom jahtom

Prema pisanju turskog Sabaha, glumac Kivanc Tatlitug nedavno je prodao svoju staru jahtu za 3 miliona i 230 hiljada turskih lira.

Kivanc je transakciju obavio u vreme kada je iznos evra u odnosu na lire bio visok, i ostvario dobru zaradu. Sada je otpočeo potragu za novom, prostranijom jahtom. Ono što je glumcu najpotrebnije je prostran i velik prostor na kom će pecati. S obzirom da velike jahte nisu baš jeftine, Kivanc Tatlitug se odlučio da potraži polovne jahte u Dubaiju, Indiji i Italiji. Kupovina polovne jahte uštedeće mu novac.

Novac koji može da uloži u novi biznis koji priprema. Podsećamo, Kivanc želi da otvori i pokrene svoj modni brend za muškarce. U tom poslu veliku pomoć ima od svoje žene, dizajnerke Basak Dizer.

NOVO - VELIKI SKANDAL na setu serije Zumruduanka!

By: TV Exposed