Ozge Yagiz o seriji Safir i ljubavi!

Turska glumica Ozge Yagiz je u poslednje vreme na dnevnom redu sa svojom novom serijom pod nazivom Safir.

Ozge Yagiz o seriji Safir i ljubavi!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja u novoj TV seriji Safir glumi zajedno sa Burakom Berkayem Akgulom i Ilhanom Senom, stalno je na dnevnom redu u vezi sa glumačkim nastupom i njenim privatnim životom.

Obožavaoci Ozge Yagiz bili su zadovoljni kada je otkriveno da bi serijal Safir, koji se nastavlja u Kapadokiji, mogao da nastavi svojim putem sa svojim sve boljim rejtingom.

Ozge Yagiz, poznata po uspešnom izvođenju emotivnih uloga, učestvuje u jednom od važnih projekata svoje karijere u jedinstvenoj lepoti Kapadokije.

O snimanju serije

Navodeći da se osećala veoma dobro u Kapadokiji, Ozge je rekla da je većinu dana provodila na snimanju i da je imala malo slobodnog vremena. Glumica je izjavila: „Odvajamo jedan ili dva dana za sebe i da probamo dobre stvari. Jer jedna od stvari koja me najviše motiviše jeste da otkrijem nova mesta i probam ukuse koje nisam probala.“.

Govoreći o seriji Safir, Ozge Yagiz je takođe napomenula da je bila u uzbudljivom procesu. Odgovarajući na pitanje šta za nju znači ljubav, mlada glumica je rekla:

Tačka bekstva gde možete udahnuti u svakom aspektu života.”.

Objašnjavajući da je romantična i veoma emotivna osoba, Yagiz je dodala da se i njoj sviđaju ove karakteristike kod muškaraca. Navodeći da joj Istanbul nimalo ne nedostaje, glumica je dodala da je samo želela da ode da vidi porodicu i da se u Kapadokiji oseća ugodnije i srećnije.

NOVO - Serkan Cayoglu oduševio fanove ulogom u seriji Kader Baglari, ali problem raste!

By: TV Exposed