Yagmur Tanrisevsin se vratila u Antakiju, ovaj put da pomogne!

Prošlo je skoro godinu dana od finala serije Kalp Yarasi u kojoj su glavne uloge preuzeli Gokhan Alkan i Yagmur Tanrisevsin.

Yagmur Tanrisevsin se vratila u Antakiju, ovaj put da pomogne!

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica Yagmur Tanrisevsin dobila je veliko priznanje svojim portretom lika Ayse Yilmaz u ovoj TV seriji. Tanrisevsin, koja je u glumačkoj avanturi koju je započela 2012. godine imala zapažene uspehe sa serijama Pis Yedili / Prljavih sedam i Gunesi Beklerken / Čekajući sunce, mnogo duguje serijama Iki Yalanci i Kalp Yarasi u procesu popularnosti.

Mlada glumica je bila veoma uspešna u seriji Kalp Yarasi, koja je trajala 32 epizode ​​i koja se emitovala između 2021. i 2022. godine i u kojoj je odigrala dobru predstavu. Ovaj snažan nastup glumice ostvaren je ne samo integracijom sa likom, već i odražavanjem snažnog osećaja drame publici.

Popularna glumica, koja se u isti region vratila oko godinu dana nakon što je napustila Antakiju, ovoga puta se potrudila da pomogne žrtvama zemljotresa na ulicama.

Posebnu pažnju je posvetila deci

Glumica, za koju se zna da je skromna u društvenim temama, ne želi da se reklamira kada pomaže i promoviše na taj način, ovoga puta se potrudila da ublaži probleme građana pogođenih zemljotresom.

Yagmur Tanrisevsin, koja je takođe doprinela organizaciji da isporuci dva kamiona pomoći u regionu, bila je posebno zainteresovana za decu, odnosno da im pomogne i ublaži rane. Među dobijenim informacijama je i da finansijsku podršku pruža i poznata glumica, koja je, izgleda, veoma zainteresovana za potrebe siročadi.

Dok je Tanrisevsin bila cenjena zbog njenih napora, rana srca u njoj se odrazila na njenom licu pred katastrofom koju je videla.

NOVO - Eda Ece kao i mnoge njene kolege pomaže koliko god može!

By: TV Exposed