Trejler serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je iznenadio sve! (VIDEO)

Obožavaoci Dilan Cicek Deniz zadovoljni su glumičinim nastupima, koji su obeležile poslednje godine i željno iščekuju njenu novu TV seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar.

Trejler serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je iznenadio sve! (VIDEO)

Foto Credits: Dizilah

Dok se očekivao susret sa publikom početkom leta, prvi trejler serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, za koju je Fox TV doneo pametnu odluku i ostavio je u septembru, zaprepastio je sve.

Trejler serije Kusursuz Kiraci, koji sadrži i horor elemente, dao je poruku da dolazi serija sa veoma drugačijom i neočekivano kvalitetnom pričom. Gledaoci su skrenuli pažnju i na društvenim mrežama komentarima u kojima se navodi da su dobili ovu poruku i da su na seriju Savršeni stanar počeli da gledaju iz drugačije perspektive.

Obožavaoci Dilan Cicek Deniz, koja u seriji deli glavnu ulogu sa Serkayem Tutuncuom, počeli su da doživljavaju veliko uzbuđenje nakon prvog trejlera. Čini se da je Dilan, koji tumači internet novinarku po imenu Mona i koji će iznenaditi publiku zanimljivim događajima dok ispituje požarne događaje, ponovo vrlo efektno nastupiti, kao u seriji Cukur.

Dilan Cicek Deniz, koja je bila zapažena u TV seriji Cukur, u kojoj je igrala lik Sene, napustila je seriju, što je takođe izazvalo reakciju njenih fanova. Glumica, koju smo posle Cukura gledali u seriji Alev Alev, takođe je imala uspešan nastup u digitalnoj seriji Yarim Kalan Asklar.

Činjenica da Dilan Cicek Deniz uglavnom preferira priče pune akcije i uzbuđenja daje poruku da želi da napreduje u ovoj oblasti u svojoj karijeri. Evo i pomenute video najave nove serije Kusursuz Kiraci koju ćemo gledati od narednog meseca, a koja je privukla dosta pažnje.

NOVO - Solidan start turskog filma Gonul | Srce

By: TV Exposed