Otkriveno koliko će se Tuba Buyukustun zadržati u seriji Sefirin Kizi kao i njena zarada!

Glumica Tuba Buyukustun se već pridružila setu serije Sefirin Kizi. Turski mediji su dobili zvanične informacije, koliko novca će Tuba Buyukustun zaraditi na ovom projektu kao i to koliko epizoda će glumiti u seriji. Putovanje Buyukustun u seriji Sefirin Kizi započelo je juče. Glumica je već snimila prve scene koje su odmah prosledjene na editovanje. ...

Otkriveno koliko će se Tuba Buyukustun zadržati u seriji Sefirin Kizi kao i njena zarada!

Glumica Tuba Buyukustun se već pridružila setu serije Sefirin Kizi.

Turski mediji su dobili zvanične informacije, koliko novca će Tuba Buyukustun zaraditi na ovom projektu kao i to koliko epizoda će glumiti u seriji. Putovanje Buyukustun u seriji Sefirin Kizi započelo je juče. Glumica je već snimila prve scene koje su odmah prosledjene na editovanje. Kreatori su razmišljali i o promeni imena serije. To se za sada neće dogoditi. Tuba Buyukustun će u seriji tumačiti potpuno drugu ulogu i neće zameniti Neslihan Atagul, kao što su mnogi mislili.

Kada je reč o njenoj zaradi u projektu, ona iznosi 200 hiljada turskih lira po epizodi. Istu tu zaradu ima i glavni glumac Engin Akyurek. Tuba Buyukustun će za njen rad u ovoj seriji dobiti ukupno tri miliona turskih lira. To znači da će se u seriji Sefirin Kizi pojaviti u najmanje 15 epizoda. S obzirom da se serija odlično prodaje na Bliskom Istoku i zemljama Latinske Amerike, produkcija može sebi da priušti velika ulaganja u glumački kadar.

Da li će prihvatiti novi lik, odnosno Tubu Buyukustun i kako će to sve uticati na rejting ostaje da vidimo...

NOVO - Neočekivani povratak u seriju Sen Cal Kapimi?!

By: TV Exposed