Nova turska serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla - radnja i likovi

Nova televizijska serija pod nazivom Camdaki Kiz imaće svoju premijeru u aprilu. Za seriju je zadužen producent Onur Guvenatam, poznat po svom radu u serijama Masumlar Apartmani, Kirmizi Oda i Dogdugun Ev Kaderindir. Zajedničko za sve ove serije, pa i novu seriju Camdaki Kiz jeste da su nastali po knjigama Gulseren Budayicioglu. Nova serija se ...

Nova turska serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla - radnja i likovi

Nova televizijska serija pod nazivom Camdaki Kiz imaće svoju premijeru u aprilu.

Za seriju je zadužen producent Onur Guvenatam, poznat po svom radu u serijama Masumlar Apartmani, Kirmizi Oda i Dogdugun Ev Kaderindir. Zajedničko za sve ove serije, pa i novu seriju Camdaki Kiz jeste da su nastali po knjigama Gulseren Budayicioglu. Nova serija se radi u produkciji kompanije OGM Pictures za TV kanal D.

Radnja serije:

U pitanju je priča o predivnoj mladoj ženi, Nalan. Nalan je jedina kćerka iz bogate porodice koja je odrasla u luksuzu, okružena ljubavlju i birgom njenih najbližih. Završila je najbolje škole i počela da radi u najvećem lancu hotela u Turskoj, Koroglu kompaniji. Tamo će se susresti sa Sedatom Korogluom, naslednikom bogatstva te kompanije. Ljubav dvoje mladih ljudi će rezultirati bračnom ponudom. Međutim, iako sve deluje kao bajka, iz prošlosti Nalan i Sedat kriju mračne tajne koje će njihove živote odvući u haos i tamu.

Uloge:

Uloge u seriji Camdaki Kiz će tumačiti Burcu Biricik (Nalan) i Feyyaz Serifoglu (Sedat). Tu su još Hande Ataizi (bivša Sedatova devojka u seriji), Devrim Yakut, Feri Baycu Guler, Hamza Yazici, Merve Polat i Selma Ergec. Scenarista je Seda Altayli Tugutlu, a režiser Nadim Guc.

NOVO - Ozcan Deniz bi mogao u zatvor!

By: TV Exposed