Hande Ercel o tome kakvu ulogu želi!

Turska glumica Hande Ercel dostigla je zaista prave visine kada je pitanju popularnost. Njena poslednja serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata je bila zaista uspešan i zapažen projekat.

Hande Ercel o tome kakvu ulogu želi!

Foto Credits: Dizilah

Hande Ercel nakon završetka ove turske serije radi ono što je i najavila. Glumica i dalje odmara, ali i unapredjuje svoje glumačko znanje i znanje engleskog jezika. Zbog toga je boravila čak i u Sjedinjenim Američkim Državama. Njeno doškolovavanje i dodatna edukacija su naišli na veoma pozitivne utiske od strane njenih fanova ali i cele javnosti. Ono što se mnogi pitaju je u kom narednom projektu ćemo gledati ova mladu i talentovanu glumicu, da li će to biti neka nova romantična komedija ili možda neka serija ozbiljnije radnje. Hande nema dilemu kakva ulogu želi u novom poslu.

Glumica je u novom intervju a vezano za tu temu izjavila: “Postoje odredjeni scenariji koji su mi ponudjeni i koje i dalje procenjujem. U mom narednom poslu, želim da glumim snažnu ženu koja ima probleme, ali i jasan cilj. Hoću da to bude žena koja ima jasan stav o životu i koja će inspirisati publiku, uz to i zauzeti mestu u njihovom srcu.”.

Njena odluka o novom projektu se dakle i dalje čeka. Glumica je prešla broj od 27 miliona pratilaca na Instagramu, njena popularnost je na veoma visokom nivou i jasno je da mora biti pažljiva sa odabirom naredne uloge. Već sada je mnogi izjednačavaju i sa holivudskim zvezdama, barem kada je taj parameter u pitanju. Ono što joj ta popularnost dopušta je i da bira izmedju više uloga i glumi ono što njoj sada najviše odgovara i šta želi.

U ovom trenutku, Hande Ercel je daleko od seta. Još uvek nije prihvatila nijednu ponudu, a kada će ne zna se. Ono što je izvesno je da će se ova turska glumica pojaviti u nekoj od novih serija Disney plus digitalne platofme, sa kojom je potpisala ugovor. Kada će to biti i koja serija, ostaje da vidimo.

NOVO -U čemu je tajna turske serije Yargi | Presuda?

 By: Milt-TV Exposed