Stalone najavio nastavak filma "Razbijač" (Demolition Man)

Film “Razbijač” je snimljen još 1993. godine. U pitanju je film koji spada u žanr naučne fantastike i koji je tokom godina stekao kultni status. Glavne uloge u filmu su imali Silvester Stalone i Vesli Snajps. Radnja filma se dešava u budućnosti i prikazuje San Anđeles ( nekada Los Anđeles ) u 2032. godini. Svet ...

Stalone najavio nastavak filma "Razbijač" (Demolition Man)

Film "Razbijač" je snimljen još 1993. godine.

U pitanju je film koji spada u žanr naučne fantastike i koji je tokom godina stekao kultni status. Glavne uloge u filmu su imali Silvester Stalone i Vesli Snajps.

Radnja filma se dešava u budućnosti i prikazuje San Anđeles ( nekada Los Anđeles ) u 2032. godini. Svet je postao prava utopija, društvo mira i napretke gde se ne poznaje nasilje i siromaštvo.

Stvari ipak izmiču kontroli kada kriminalac Feniks kog vode na sud uz krvavi obračun uspe da pobegne policiji i krene u osvetnički pohod.

Policija u gradu, na čelu sa miroljubivim gradonačelnikom je zaboravila šta je to nasilje. Jedna mlada policajka, Lenina Haksli je shvatila da Feniksa može da zaustavi samo zaleđeni Razbijač. Tu radnja filma tek počinje...

Dvadeset i sedam godina kasnije, glumac Silvester Stalone je odgovarajući na pitanja pratioca na svom Instagramu najavio da se snima nastavak filma!

Ostaje nam da u narednom periodu prikupimo više informacija i detalja koje ćemo podeliti sa vama.

https://www.instagram.com/tv/B_vnmVSpZvh/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed