Hande Ercel nema ograničenja pri ulogama

Turska glumica Hande Ercel, koja se pojavila pred objektivom u fascinantnoj i istorijskoj atmosferi Budimpešte za oktobarsko izdanje Marie Claire Magazina, dala je upečatljive izjave o svom poslu i privatnom životu u jednom intervjuu.

Hande Ercel nema ograničenja pri ulogama

Foto Credits: IMDB

Napominjući da živi običnim životom, popularna turska glumica je rekla: „Moj svakodnevni život je normalan i miran. Mirno je i spokojno koliko možete i zamisliti.”, i privukla pažnju svojom izjavom. Pozirajući pred objektivom i predstavljajući glamurozne dragulje brenda nakita čiji je reklamno lice, glumica je rekla da je sve što poseduje zaradila vrednim radom i borbom.

Hande Ercel je na tu temu izjavila: „Čak ni u najtežim danima nisam imala luksuz da odustanem o svega. Ponekad se i ja naviknem i slomim, desi se. U ovakvim vremenima, ne mogu da podnesem neke stvari. Nakon toga pokušavam ponovo da nađem snagu držeći se stvari na kojima sam zahvalna.”.

Izrazivši da svoje emocije izražava slikanjem, glumica je priznala da je sve zaboravila dok je crtala. Ercel, čiji se novi projekat željno iščekuje, govorila je o svom planu karijere na sledeći način;

„Mogu da igram bilo koju ulogu čiji scenario mi odgovara. Nemam mnogo ograničenja u tome.".

Glumica je dakle istakla da nema ograničenja kada su uloge u pitanju i da je priča u samom projektu najvažnija pri izboru njenog posla. Njeni fanovi se nadaju da će uskoro dobiti i neke informacije na tu temu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Uskoro počinje snimanje nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

By: TV Exposed