Uskoro počinje snimanje nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

Naziv nove serije u produkciji Acun Media, čiji je vlasnik Acun Ilicali, jeste Sifirinci Gun / Nulti dan. Nastavljaju se pripreme za seriju koja će uskoro početi da se snima.

Uskoro počinje snimanje nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

Foto Credits: Haberler

Sa serijom Sifirinci Gun / Nulti dan koju radi u sopstvenoj produkciji, televizijski kanal tv8 pokušava da otkrije jedan od najuticajnijih projekata u novoj sezoni.

Acun Ilicali je postao popularan kao reporter u Turskoj i postao poznat po svom programu Televole 1990.-ih, ali pravi proboj u njegovoj karijeri počeo je kada je postao vlasnik televizije. Acun, koji je kreirao sopstvene formate nakon kupovine kanala tv8 i koji je vodio uspešan proces dugi niz godina, nije se zaustavio na tome. Ilicali, koji je postigao međunarodni uspeh u formatu takmičenja kao što je Survivor, koji je privukao međunarodnu pažnju, ostvario je prodaju u različitim zemljama sveta u različitim programima.

Kada se pomene Acun Ilicali, na pamet dolazi perspektiva rada sa međunarodnom logikom na televiziji. Ovaj uspešni privrednik, koji je Turskoj doneo novu perspektivu u svetu televizije saradnjom koju je uspostavio u mnogim zemljama od Meksika do Grčke, sada će napraviti veliki “napad” sa serijom Sifirinci Gun / Nulti dan.

Kako je rekao Engin Ozturk, koji je u glavnoj ulozi, ova nova turska akciona serija fokusirana na detektive i kriminal, koja će pokušati da impresionira publiku, a neka od snimanja biće urađena u inostranstvu, stiže brže i veoma upečatljivo.

Datum premijere će biti poznat u narednom periodu.

NOVO - U čemu je tajna popularnosti serije Yali Capkini?!

By: TV Exposed