Onur Tuna je oslabio zbog svoje nove uloge

Letnji meseci dosta su pomogli Onur Tuni. Prva sezona serije Mucize Doktor, koja je trajala 28 epizoda, bila je veoma uspešna. Iako je 13-nedeljna priča zbog pandemije ostavljena za drugu sezonu, sasvim je sigurno da će se uspeh nastaviti i na dalje. Onur Tuna, koji je u seriji igrao lik Fermana, imao je priliku da ...

Onur Tuna je oslabio zbog svoje nove uloge

Letnji meseci dosta su pomogli Onur Tuni.

Prva sezona serije Mucize Doktor, koja je trajala 28 epizoda, bila je veoma uspešna. Iako je 13-nedeljna priča zbog pandemije ostavljena za drugu sezonu, sasvim je sigurno da će se uspeh nastaviti i na dalje.

Onur Tuna, koji je u seriji igrao lik Fermana, imao je priliku da se odmori tokom leta i fokusira  na studije muzike za vreme pandemije. Svoju strast prema muzici usavršio je albumom koji je objavio tokom izolacije a osim serije, prihvatio je i novi projekat.

Onur Tuna,igra glavnu ulogu u filmu Benden Ne Olur, sa glumicom Hazal Kajom. Prema saznanjima Onur Tuna je smršao zbog svoje uloge u filmu, a na lekarskoj kontroli u Nisantasiju dočekao ga je veliki broj fanova i novinara.

By: TV Exposed