Odbrojavanje do kraja serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata polako ali sigurno ide ka svom kraju. Finale serije je prvo najavljeno za epizodu 50, ali je kasnije pomereno.

Odbrojavanje do kraja serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Poslednja, finalna epizoda serije Sen Cal Kapimi biće epizoda 52. U toj epizodi ljubavna priča Ede i Serkana će dobiti svoj srećan kraj. Za razliku od prve sezone koja je završena pomalo dramatično, druga je dosta pozitivnija. To je bilo i najavljeno. Dakle, do kraja ove turske serije ostalo je još samo pet epizoda. Odbrojavanje do kraja je već počelo.

Scenario za sve epizode do kraja je već napisan. Scenaristima je poznato kako će se ova serija završiti. Podsećamo, scenario za drugu sezonu pišu Ayse Uner Kutlu, Deniz Gurlek i Melek Seven. Ono što je poznato da nas do kraja neće očekivati neke negativnosti i veće drame. Serija će biti završena na lep način, pobedom ljubavi glavnih protagonista. Postoje i određene naznaka da ćemo u seriji imati još jedan vremenski skok od nekoliko godina. Ranije je bilo reči da će Eda još jednom ostati u drugom stanju. Možda se malenoj Kiraz ostvari želja pa dobije i batu.

Do kraja serije Sen Cal Kapimi dakle nema mnogo. Projekat je bez dileme bio pravi hit na društvenim mrežama. Iz nedelje u nedelju bio je u trendingu na Twitteru.

NOVO - Poznato kada se završava serija Baht oyunu / Igra sudbine

 By: Milt-TV Exposed