Burak Deniz u alkoholisanom stanju vredjao koleginicu!

U poslednjih nekoliko dana turska štampa je ispunjena natpisima o skandalu koji je napravio glumac Burak Deniz. Prema najnovijim informacijama, ceo slučaj će svoj epilog dobiti na sudu.

Burak Deniz u alkoholisanom stanju vredjao koleginicu!

Foto Credits: Haberler

Pre nekoliko dana došlo je do zaista neočekivanog incidenta i skandala koji je učinio Burak Deniz. Prema pisanju turske štampe, Burak je u alkoholisanom stanju prišao stolu gde su sedeli njegova koleginica Nilperi Sahinkaya i njen izabranik. Tom prilikom je žestoko vredjao Nilperi i svi su bili zaista začudjeni njegovim ponašanjem. Za sada nije poznato šta je bio razlog ovakvog Burakovog ispada.

Ceo slučaj će dobiti svoj epilog na sudu. Glumica je već posetila tužilaštvo i podnela odgovarajuću prijavu protiv Buraka Deniza. Tužilaštvo će u skladu sa zakonom preduzeti naredne korake.

Ovaj slučaj je zaista začudio sve. Izgleda da izmedju Sahinkaye i Deniza postoje neki neraščišćeni računi za koje javnost (za sada) ne zna. U svakom slučaju reč je o nedopustivom ponašanju glumca, koji će bez dileme biti kažnjen. Na koji način, ostaje da vidimo.

Sve ovo se dogadja u periodu kada očekujemo datum premijere dugoočekivane Netflixove serije Sahmeran, u kojoj Burak Deniz tumači glavnu ulogu uz Serenay Sarikayu. Njegov ispad sigurno nije baš najbolja reklama za ovaj novi projekat...

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

NOVO - Objavljena najava nove turske dnevne serije Yazgi / Sudbina (VIDEO)

By: TV Exposed