Scenario je kriv za pad gledanosti serije Yali Capkini?!

Serija Yali Capkini | Vodomar koja je imala sjajan debi prošle sezone, uspela je da impresionira milione gledalaca.

Scenario je kriv za pad gledanosti serije Yali Capkini?!

Foto Credits: RiriNano

Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir imao je tako dobar odnos i bilo je toliko interakcije na društvenim mrežama da nikoga nije iznenadilo što je serija Yali Capkini | Vodomar dobila dvocifrene ocene.

Bilo je veliko iznenađenje što je najuspešnija produkcija prošle sezone iznenada doživela ozbiljan gubitak publike dok je u svojoj drugoj sezoni želela mnogo bolje poene.

Zato što publika nije verovala u priču druge sezone koliko u prvu.

Problemi u scenariju

Problemi nastali u scenariju serije izazvali su nagli pad gledanosti. Uključivanje majstorskog imena kao što je Binnur Kaya u priču nije zaustavilo ovaj proces.

Kao rezultat toga, serijal Yali Capkini nastavio je da gubi gledaoce kako su nedelje prolazile i više nije mogla da se takmiči sa Kizilcik Serbeti u pogledu gledanosti.

Ocene dobijene u 51. epizodi serije Yali Capkini | Vodomar pokazuju da neće biti lako osvojiti prvo mesto na takmičenju u petak.

Projekat Yali Capkini, kojeg je ove nedelje pretekao njegov rival u total kategoriji rejtinga, završio je dan na drugom mestu.

U narednim nedeljama videćemo da će dve serije žestoko konkurisati za prvo mesto u ovoj kategoriji. Međutim, za seriju Yali Capkini, koja je dan završila na trećem mestu u grupama AB i ABC1, više nije moguće takmičiti se sa Kizilcik Serbeti u ove dve kategorije.

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti prestigla Yali Capkini i u total kategoriji!

By: TV Exposed