Vahide Percin kao sudija u seriji koja je dva puta menjala ime

Vahide Percin, koja je rođena 1965. i ima 57 godina, učestvovala je u mnogim predstavama, TV serijama i filmovima u svojoj karijeri koju je započela u pozorištu 1992. godine.

Vahide Percin kao sudija u seriji koja je dva puta menjala ime

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, poznata i omiljena u masama po televizijskoj seriji Bir Istanbul Masali, u kojoj je igrala prvi put, glumila je u mnogim predstavama na ekranu od 2003. godine. Glumila je i u filmovima Kapi, Ayhan Hanim, Zefir, Devrim Arabalari, Iyi Seneler Londra, Ilk Ask i Anlat Istanbul, zajedno sa TV serijama koje uključuju Hirsiz Polis, Annem, Adini Feriha Koydum, Merhaba Hayat, Muhtesem Yuzyil, Anne i Bir Zamanlar Çukurova.

Vahide Percin, koja je poznata po brojnim nagradama, svakom svojom ulogom još jednom je ukrala srca publike, a svakom uspešnom glumom i nastupom u predstavama koje je publika volela i u kojima je glumila osvojila je priznanje svih. Percin, koja je na ekran došla sa likom Hunkar, koju je igrala u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, rano se oprostila od serije zbog zdravstvenih razloga.

Umorna od snimanja u Adani, glumica je više volela da se odmori tako što se sa porodicom vratila u Istanbul. Nedavno su potvrđene sjajne vesti.

Vahide se vraća na ekran posle dve sezone! Ona će glumiti u TV seriji na temu zakona koja će se emitovati na ATV-u u septembru. Ona će dati život sudiji u seriji, čije je ime prvo predstavljeno kao Hakime Hanim, zatim promenjeno u Benim Mutlu Ailem, i na kraju promenjeno u Aldatmak / Obmana.

NOVO - Nurgul Yesilcay dobija pohvale za svoj izgled

By: TV Exposed