Objavljena prva najava nove turske serije Kul Masali | Priča o pepelu

Objavljen je prvi trejler nove ambiciozne serije TRT 1 Kul Masali | Priča o pepelu, u kojoj glavne uloge igraju Gokan Alkan, Sevda Erginci i Basak Gumulcinelioglu.

Objavljena prva najava nove turske serije Kul Masali | Priča o pepelu

Foto Credits: Dizilah

Objavljen je prvi trejler TV serije Kul Masali, jedne od ambicioznih projekata sezone, koji producira Cemil Cengiz i koji je spreman da upozna publiku na ekranima TRT 1.

U prvom trejleru objavljenom iz popularne serije sa svojom misterioznom pričom i jakom glumačkom postavom, istakli su se psihički problemi i misterija u životu Arata Girailija (Gokhan Alkan), koji dolazi iz ugledne porodice, nakon smrti supruge.

Postalo je i predmet radoznalosti da li je njegova supruga Yale (Basak Gumulcinelioglu) zaista mrtva. S obzirom da se Basak navodi kao glavna glumica – to i nije mnogo teško zaključiti.

Teška ljubavna priča

Glumačka ekipa nove serije pod nazivom Kul Masali, koju režira Metin Balekoglu, čiju priču piše Nesrin Aitamay, a čiji scenario potpisuju Sulan Aras Erdem i Filiz Kucuk Yucel, sastaće se sa publikom na ekranima TRT 1.

Uključena su uspešna imena kao što su Gokhan Alkan, Sevda Erginci, Basak Gumulcineoglu, Hulya Darcan, Ushan Cakir, Ozgur Cevik, Gizem Kala i Gizem Gunes.

Tema priče pune misterija koja ima za cilj da iznenadi svoju publiku u svakoj epizodi je sledeća:

Arat Girayli (Gokhan Alkan), naslednik porodice Girayli, jedne od najbogatijih i najstarijih porodica u Turskoj, upoznaje Ozge (Sevda Erginci), koji dolazi iz siromašnog i skromnog porekla, zaljubljuju se na prvi pogled i venčavaju . Ozge radi kao kuvarica u restoranu oko 6 godina…

Projekat Kul Masali | Priča o pepelu, koji naglašava da ljubav nije uvek onakva kakva se čini, uskoro će biti na TRT 1...

NOVO - Koliko može serija Kopuk?!

By: TV Exposed