Yagmur Tanrisevsin uništila urbanu legendu o sebi!

Yagmur Tanrisevsin je ponovo osvojila mnoga srca sa likom Ayse u TV seriji pod nazivom Kalp Yarasi / Rana na srcu.

Yagmur Tanrisevsin uništila urbanu legendu o sebi!

Foto Credits: RiriNano

Pošto oko godinu dana nije bila uključena ni u jedan projekat, glumica, čiji fanovi željno iščekuju njene nove uloge, izdvaja se kao jedna od najpopularnijih mladih glumica poslednjih godina. Glumica, za koju se zna da dobija mnogo ponuda od producenata, rekla je u prošlomesečnoj izjavi da možda ima iznenađenja za svoje fanove, ali to još nije razjašnjeno.

Yagmur Tanrisevsin, koja je jedna od glumaca od kojih se traži da se vrate na ekrane 2023. godine, pažljivo procenjuje ponude kako bi napravila pravi izbor. Objašnjavajući da bi prihvatila ponude kada je tu scenario koji ju je zainteresovao, glumica je navela i da je dobila i jako dobre scenarije. Yagmur, koja je za časopis otvorila svoju keramičku radionicu, pokazala je svoj hobi. Glumica je rekla:

„Osećam sebe u trenutku dok pravim keramiku.”. Objašnjavajući da bi, kada bi mogla da putuje kroz vreme, ona najviše volela da pravi keramiku sa Pikasom, glumica je rekla da joj je najveća inspiracija u životu produkcija. Na pitanje o najzanimljivijim tračevima koje je čula o sebi, poznata glumica je rekla:

Postojale su glasine da sam izgubila pamćenje. Nije bilo toga, bilo je smešno.” Ovim rečima Yagmur Tanrisevsin je objasnila da pitanje brisanja njenog sećanja, koje je jedno vreme postalo popularna i urbana legenda, nije tačno, to je potpuno lažna informacija.

Izražavajući da gluma znači da može da živi drugačije živote za sebe, njeni obožavaoci i dalje iščekuju njene nove projekte i uloge.

NOVO - Priznanje Nilsu Berfin Aktas o njenom liku i seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed