Hazal Kaya uskoro na sudu!

Turska glumica Hazal Kaya poznata je po tome da uvek javno iznese svoje mišljenje. Upravo će jedan od stavova koje je iznela da je dovede na sud.

Hazal Kaya uskoro na sudu!

Foto Credits: IMDB

Hazal Kaya se ne libi da kaže šta misli i iznese stav o pojedinim dogadjajima i dešavanjima u društvu. To je bio slučaj i sa presudom bivšem policajcu Musi Orhanu. Podsećamo, Orhan je bio učesnik slučaja silovanja koje je rezultiralo samoubistvom žrtve. Hazal je to tada uz neke njene kolege javno osudila.

Glumica sada prenosi vest da gospodin Orhan ima drugi izvor prihoda. Kako je objasnila Hazal, Musa tuži sve one koji su ga nazivali ubicom i silovateljem. Tako je i protiv Hazal Kaye podneo odgovarajuću prijavu. Kaya je izvestila svoje fanove da će se ona o ovom slučaju danas susresti sa svojim advokatima. Hazal Kaya nije prva javna ličnost koju Orhan tuži po ovom pitanju. Tužbe su već dobile Ezgi Mola i Farah Zeynep Abdullah.

Ostaje da vidimo kako će se završiti presude protiv ove tri sjajne turske glumice. Po nekim izveštajima turske štampe, ukoliko glumice budu proglašene krivima, bankovni račun Orhana bi mogao da bude značajno uvećan. Baš kao što je i Hazal napisala – čini se da je ovaj čovek našao novi izvor prihoda...

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Gulsim Ali Ilhan uzbuđena zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed