Priznanje Nilsu Berfin Aktas o njenom liku i seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Nilsu Berfin Aktas nastavlja svoju karijeru uspešno na ekranima kao jedno od uticajnih imena u novoj sezoni i seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna.

Priznanje Nilsu Berfin Aktas o njenom liku i seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Foto Credits: Internet Haber

Mlada glumica, koja igra lik Gizem u TV seriji koja se četvrtkom uveče emituje na Show TV-u, proživljava najvažnije periode svog života u ovom procesu. Glumica, koja je iznenada postala poznata po svom nastupu u seriji Kuzey Yildizi od 2019. do 2021. godine, zatim je privukla pažnju u TV seriji Benim Hayatim / Moj život, gde joj je ime napisano u glavnoj ulozi.

Projekat Kalp Yarasi i trenutna serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, takođe su omogućile Aktas da doživi nova iskustva u svojoj karijeri. Kao i Kuzey Yildizi, TV serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi zauzima veoma važno mesto u karijeri Nilsu Berfin Aktas.

Glumica, koju smo uspešno pratili i pratimo u liku Gizem, ne smatra da je mnogo slična svojoj ulozi. Nilsu smatra da između nje i ovog lika nema mnogo sličnosti. Navodeći da je jedina stvar koja može biti slična Gizeminom liku ambicija, glumica je rekla:

„Ona doživljava određenu stvar, patila je. Sada dok je čekala da ustane i sredi se, dogodile su se druge stvari. Nismo mnogo slični Gizem i ja. Volela bih da sam imala priliku da dodam nešto od Nilsu.“.

Nilsu Berfin Aktas želi da odrazi sopstvena iskustva o Gizeminom liku. Naravno, u ovom trenutku nije poznato da li scenarista nudi priliku ili ne. Objašnjavajući da su likovi Sadija i Songul veoma slatki i da pristaju jedni drugima, mlada glumica je rekla da su Sadi i Songul njeni favoriti, ali i publici. Aktas je dodala: „Većina scena je improvizovana. Obojica su veoma dobri, teraju ljude da gledaju i zabavljaju.”.

NOVO - Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk - može li svadja da pokvari sve?!

By: TV Exposed