Ljubav pobeđuje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Jedna od TV serija koja ostvaruje dobre rezultate gledanosti u Turskoj jeste i projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Ovaj projekat naravno kao i svi ima uspone i padove, ali uspeva da održi dobar rejtinga.

Ljubav pobeđuje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Foto Credits: IMDB

Nestrpljivo se iščekuje nova epizoda turske TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se u utorak uveče sastaje sa publikom na Kanalu D.

Svedoci smo pomirenja između likova Turkan i Somera u radnji ove TV serije i trenutaka kada ljubav ponovo postaje jača u priči koja uspešno nastavlja svoju drugu sezonu.

Nova 46. epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja u poslednje vreme ima dobre ocene kada je u pitanju gledanost, sastaće se sa publikom u utorak, 18. aprila.

Nade za treću sezonu su opravdane

Objavljene su slike iz 46. nove epizode ​​ serije Uc Kiz Kardes. Somer i Turkan su zaljubljeni jače nego ikad! Somer i Turkan, koji već dugo nisu sami, uživaju u samoći.

Njih dvoje slave svoju novorođenu bebu, a epizoda će biti ispunjena emotivnim trenucima. Duo Ozgu Kaya i Berker Guven stvorio je snažnu interakciju sa ovom serijom.

Dobra kompatibilnost ovog para i činjenica da je priča zadivljujuća povećavaju očekivanja da će se serijal nastaviti i u trećoj sezoni.

Podsećamo, Uc Kiz Kardes je na Kanalu D sa svojim novim epizodama u utorak u 20.00!

NOVO - Buce Buse Kahraman tuži hejtere!

By: TV Exposed