Koliko može serija Seni Kalbime Sakladim?

Oni koji su videli gledanost prve epizode ​​TV serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, koja je četvrtkom uveče počela da se sastaje sa publikom na ekranu TRT1, bili su veoma iznenađeni.

Koliko može serija Seni Kalbime Sakladim?

Foto Credits: DiziCentral

Dok se očekivalo da se serija sa Sevdom Erginci i Ekinom Mertom Daymazom u glavnim ulogama izdvoji kao veoma uspešan projekat, stigla je neočekivano niska gledanost.

Sevda Erginci je tokom svoje dugogodišnje karijere uvek glumila u dramskim predstavama. Obožavaoci, pak, žele da prvi put uživaju gledajući poznatu glumicu u romantičnoj komedijskoj priči, ali se svi pitaju da li će gledanost to dozvoliti.

U komentarima na društvenim mrežama o seriji, komentari poput „Nisam očekivao da će me ova serija toliko privući“ privlače pažnju. Serija je zanimljiva zato što ima priču koja zaista privlači publiku i uspešne glumačke predstave.

Najveća šansa TV serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu je to što se emituje se na TRT1.

TRT1, javni emiter, i dalje nastavlja seriju Kara Tahta sa niskim rejtingom, a to se može navesti kao referenca da neće biti problema u pogledu zadržavanja novog projekta na ekranu tokom leta.

Ekin Mert Daymaz takođe veoma uspešno radi sa likom Civanmerta. Mnogo je gledalaca koji smatraju da su Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz dobar TV serijski par.

Trejler se veoma dopao i onima koji su čekali drugu epizodu serije u četvrtak uveče, 7. jula. Ističući se svojom muzikom, stilom pripovedanja i sitkomima, romansa će uskoro privući publiku na ekran sa početkom ljubavnih scena.

Ostaje da vidimo da li projekat može da poveća svoju gledanost novom epizodom serije, u kojoj je publika izjavila da je doživela „uzbuđenje i sreću“.

NOVO - Hande Ercel i Disney Plus srušili internet! (VIDEO)

By: TV Exposed