Da li je Kaan Urgancioglu bio na čitanju scenarija nove sezone serije Yargi?! (FOTO)

Šok u najavi! Danas je počelo čitanje scenarija za drugu sezonu veoma popularne turske serije Yargi, a na događaju se, barem po fotografijama nije pojavio glavni glumac Kaan Urgancioglu!

Da li je Kaan Urgancioglu bio na čitanju scenarija nove sezone serije Yargi?! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Na zvaničnom profilu ove TV serije objavljene su fotografije sa okupljanja, gde se ekipa pozdravila i čitala scenario za nastavak projekta Yargi / Presuda. Ono što su se svi pitali nakon objavljivanja fotografija je – Gde je Kaan?!

Čitanju scenarija su prisustvovali scenaristkinja Sema Ergenenekon i veliki broj glumaca iz prve sezone. Tu su bili Pinar Deniz, Ugur Arslan, Arda Anarat, Sukran Ovali, Mehmet Yilmaz Ak, Zeyno Eracar i neki novi glumci. Na fotografijama zaista nema Kaana Urgancioglua, niti je glumac označen medju kolegama koje su tagovane u opisu posta. Mnogi smatraju da je ovo potez da se dodatno privuče pažnja na seriju, dok druga, sve veća grupa ljudi smatra da Urgancioglua nećemo gledati u nastavku ove turske serije. Sema Ergenekon je navikla da mnoge šokira radnjom u seriji Presuda, ali ukoliko Kaan, odnosno njegov lik Ilgaz Kaya zaista ne bude u nastavku ove turske serije , veliko je pitanje kako će publika reagovati.

Neki tvrde i da je Kaan Urgancioglu bio prisutan tokom čitanja scenarija ali da namerno nije fotografisan što ide u prilog prvoj teoriji da je ovo pokušaj da se još više privuče pažnje na seriju. Šta je istina saznaćemo vrlo brzo.

Podsećamo, serija se radi u produkciji kompanije Ay Yapim za Kanal D. Očekuje se da serija na TV ekranima novom sezonu bude u drugom delu septembra. Tačan datum prve epizode druge sezone još uvek nije poznat.

NOVO - Sukran Ovali emotivna zbog rodjendana kćerke Mihran (FOTO)

By: TV Exposed