Reč Kaana Yildirima o seriji Hekimoglu

Serija Hekimoglu koja je nastala po ugledu na seriju Dr.House  ima veliku publiku. Prva sezona je prošla veoma uspešno a na društvenim mrežama možemo videti samo pohvale. Pet meseci nakon pandemije želja za serijom se takođe povećala. Druga sezona serije sa svojom 15. epizodom je počela 1.septembra, a glavne uloge tumače Timucin Esen, Okan Yalabık, ...

Reč Kaana Yildirima o seriji Hekimoglu

Serija Hekimoglu koja je nastala po ugledu na seriju Dr.House  ima veliku publiku. Prva sezona je prošla veoma uspešno a na društvenim mrežama možemo videti samo pohvale.

Pet meseci nakon pandemije želja za serijom se takođe povećala.

Druga sezona serije sa svojom 15. epizodom je počela 1.septembra, a glavne uloge tumače Timucin Esen, Okan Yalabık, Ebru Ozkan, Kaan Yıldırım, Aytac Sasmaz i Damla Colbay.

Kaan Yıldırım, koji u seriji tumači lik doktora Mehmeta Alija, preneo je najjaču stranu projekta i dao nekoliko saveta o novoj sezoni. Rekao je: „Mislim da je jedan od najjačih aspekata ovog projekta taj što publici i glumcima prenosi mnogo novih znanja. Ova sezona biće ujedno i sezona u kojoj sa publikom saznajemo mnogo novih informacija. Pored toga, zabavne scene su neizostavan deo projekta. Biće to sezona u kojoj ćemo postepeno putovati u priču i unutrašnji svet svakog lika.

Važno je da serija neće ostati usredsređena samo na bolnicu i da će biti otvorena za unutrašnji svet i privatni život likova. Uloga Belcim Bilgin kao bivše supruge Atesa Hekimoglua biće prvi odraz ove inicijative.

Aytac Sasmaz, kojeg smo gledali kao Emrea Acara, govori o razlici u novim pričama, „Postoje nove formacije i teški slučajevi kao i uvek. Postoje priče u kojima publika može pronaći nešto za sebe, a istovremeno dobiti nove informacije “.

Damla Colbay (u seriji  Zeynep) ostavila je poruku da će ove sezone nastaviti tamo gde su stali; takođe je među ključnim imenima druge sezone.

Šta će se desiti između Zeynep i Atesa, publiku najviše interesuje. Damla Colbay je rekla: „Ove sezone dolazimo sa vrlo uzbudljivim slučajevima i pričama. Nedostajala mi je publika. „Veoma sam srećna što mogu svake nedelje ponovo da se družim sa njom.“

By: TV Exposed