Kerem Bursin pun hvale za Hafsanur Sancaktutan

Povratak Kerema Bursina na ekran sa TV serijom uzburkao je dnevni red društvenih mreža proteklih meseci i milioni obožavalaca uživali su u prilici da ga ponovo gledaju.

Kerem Bursin pun hvale za Hafsanur Sancaktutan

Foto Credits: IMDB

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se ističe kao najambiciozniji projekat Kanala D za letnji period, emituje se već 7 nedelja.

Međutim, uspeh ove turske serije na društvenim mrežama i širenje u inostranstvu se nekako ne odražava u ocenama koje određuju gledaoci TV serija u Turskoj.

Zbog ove situacije, serija Ya Cok Seversen se zapravo uvek pominje zajedno sa svojim nevoljama.

Iako je ocena i dalje odlučujuća za sve, serija Kerema Bursina nije postala impresivan projekat letnjeg perioda, uprkos uspesima na drugim poljima.

Profesionalizam i talenat

Kerem Bursin, koji na snimanju ima veoma dobro partnerstvo sa Hafsanur Sancaktutan, počastio je svoju prijateljicu rečima hvale. Kerem je za koleginicu rekao:, „Profesionalizam i talenat. Ona je izuzetno talentovana glumica, tako da je to bila sreća za mene. Zabavno je raditi sa takvim talentom.“.

Izražavajući ovim rečima svoje zadovoljstvo partnerkom, Kerem Bursin ostaje pri svom stavu da, kao i uvek, ističe imena sa kojima radi.

Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Ya Cok Seversen, koja se emituje u više od 20 zemalja, predmet stotina hiljada deljenja svake nedelje na društvenim mrežama i da je postala zvezda društvenih mreža letnjeg perioda.

NOVO - Nova turska serija Kizilelma: Bir Fetih Oykusu / Priča o osvajanju crvene jabuke

By: TV Exposed