Sude Zulal Guler - partnerka Tolgahana Sayisman u seriji Seref Sozu

Jedan od najambicioznijih projekata u Turskoj, u novoj televizijskoj sezoni je serija Seref Sozu. Reditelj ovog projekta je Cevdet Mercan, scenarista Eda Tezcan, a sve se radi u produkciji kompanije Tims & B. Da je u pitanju ozbiljan projekat postalo je jasno kada je Tolgahan Sayisman prihvatio glavnu ulogu u seriji. Malo iznenađenje predstavlja izbor ...

Sude Zulal Guler - partnerka Tolgahana Sayisman u seriji Seref Sozu

Jedan od najambicioznijih projekata u Turskoj, u novoj televizijskoj sezoni je serija Seref Sozu.

Reditelj ovog projekta je Cevdet Mercan, scenarista Eda Tezcan, a sve se radi u produkciji kompanije Tims & B. Da je u pitanju ozbiljan projekat postalo je jasno kada je Tolgahan Sayisman prihvatio glavnu ulogu u seriji. Malo iznenađenje predstavlja izbor njegove partnerke u seriji. Mlada glumica Sude Zulal Guler nije previše poznata u svetu turskih serija.

Ona je rođena 25. avgusta 2001. godine i do sada je imala nekoliko sporednih uloga u serijama. Ovo će joj biti prvi značajniji projekat i prva značajnija uloga. Gledaoci su imali prilike da je gledaju u serijama Mayis Kraliçesi  i Muhtesem Yüzyil: Kösem, kao i u filmu Kesif gde je tumačila glavni lik po imenu Esma.

By: TV Exposed